Lütfen sitemizi kullanmadan önce işbu site Kullanım Koşullarımızı ve Gizlilik Politikamızı dikkatlice okuyunuz !

Bu internet sitesini ziyaret etmeniz, aşağıdaki şartları kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir. Belirtilen şartları uygun bulmamanız halinde sitemizi kullanmamanız rica olunur. Bu sebeple sizleri aşağıda bilgilendiriyoruz.

Kişisel verilerinizin ZD AHŞAP VE METAL SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (‘’SANaksesuar’’) tarafından toplanması/saklanması/ aktarılması veya kişisel verilerinizin herhangi bir şekilde işlenmesinde aşağıdaki kurallar uygulanmaktadır.

Kişisel Verilerinizi Toplamamızın Dayanağı Nedir?

En başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda (“KVKK”) ile kişisel verilerin korunması esasları belirlenmiştir. Ayrıca 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun da kişisel verilerin korunmasına ilişkin hüküm içermektedir. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu hükümleri yoluyla da kişisel verilerin korunması için bazı hallerde cezai yaptırımlar öngörülmüştür. Diğer yandan, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nden doğan yükümlülüklerimizin ifası amacıyla verilerin toplanması ve kullanılması gerekmektedir.

Kişisel Verileri Edinme Yollarımız ve Sebepleri Hakkındaki Açıklamamız:

-Doğrudan Tarafınızca Sağlanan Kişisel Veriler;

- İsminiz, TC Kimlik Numaranız, adresiniz, e-posta adresiniz ve doğum tarihiniz gibi temel kişisel bilgiler;

- Alışveriş geçmişiniz;

- Ödeme bilgileriniz;

- Pazarlama ve iletişim tercihleriniz.

-Üçüncü Kişilerden Sizinle İlgili Olarak Toplanan Kişisel Veriler;

Topladığımız kişisel verilerin bir kısmını yasal düzenlemelere uygun olarak bayilerimize ve izninizi alarak düzenlediğimiz kampanyalar çerçevesinde iş ortaklarımıza aktarabilir, bunlardan kişisel verilerinizi toplayabiliriz. 

Bu kişisel verilerinizi, işlemlerinizi yapabilmek, size ürün ve ödeme seçenekleri sunmak amaçlarıyla kullanmaktayız.

Kişisel Verilerinizin Kimlerle ve Ne Şekilde Paylaşıldığı Hakkındaki Açıklamamız:

Kişisel verileriniz ’SANaksesuar hissedarlarıyla, doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimize, faaliyetlerimizi yürütebilmek için işbirliği yaptığımız program ortağı kurum, kuruluşlarla, müşterilerimize ticari elektronik iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşmalı olduğumuz yurtiçi/yurtdışındaki kuruluşlarla, sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için çeşitli pazarlama faaliyetleri kapsamında yurtiçi ve yurtdışındaki çeşitli ajans, reklam şirketleri ve anket şirketleriyle ve yurtiçi/yurtdışı diğer üçüncü kişilerle ve ilgili iş ortaklarımızla paylaşılabilmektedir.  

Kanun gereği, bildirim veya açık rıza gerekmeksizin, suç ve dolandırıcılığı önlemek ve SANaksesuar’ın mevzuata uyumluluğunu denetlemek ve/veya sağlamak veya haklarını elde etmek amacıyla kişisel verilerinizi kullanabiliriz.

- Mevzuat gereği;

- Çalışanlarımızın, kamunun veya SANaksesuar'ın  güvenliğini sağlamak amacıyla;

- Adli kovuşturma, mahkeme ilamı veya bir yasal süreci yerine getirmek amacıyla;

- Bir birleşme, varlık satışı veya benzer işlemler;

 hallerinde kişisel verileriniz açıklanabilir.

Bununla birlikte, doğrudan pazarlama mesajları almaktan vazgeçmediğiniz sürece, kişisel verilerinizi, pazar araştırması ve pazarlama kampanyaları konusunda bizlere yardımcı olan 3.kişilerle paylaşabiliriz.

Verilerin Kullanılma Amaçları Hakkındaki Açıklamamız:

SANaksesuar mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde kişisel bilgilerinizi kaydedebilecek, saklayabilecek, güncelleyebilecek, 3. kişilere açıklayabilecek, devredebilecek, sınıflandırabilecek ve işleyebilecektir. Kişisel verileriniz aşağıda başlıca belirtilen, ancak bununla da sınırlı olmayan amaçlarla kullanılmaktadır:

- Web sitesi/mobil uygulamalar üzerinden alışveriş yapanın/yaptıranın kimlik bilgilerini teyit etmek,

- İletişim için adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek,

- Müşterilerimizi, alışveriş deneyimleri göz önünde bulundurularak ilgilenebilecekleri ürünlere ilişkin yönlendirmek ve kampanyalara dair bilgiler vermek,

- Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği kapsamında yapılan sözleşmelerin güncellemeleri ile ilgili müşterilerimiz ile iletişim kurmak, zorunlu bilgilendirmeleri yapmak,

- Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği kapsamında yapılan sözleşmelerdeki yükümlülükleri ifa etmek,

-Çözüm ortaklarımız tarafından müşterilerimize öneri sunabilmek, hizmetlerimizle ilgili müşterilerimizi bilgilendirmek,

- Müşteri memnuniyetini sağlamak ve geliştirmek, web sitesi ve/veya mobil uygulamalardan alışveriş yapan müşterileri tanımak ve müşteri analizinde kullanabilmek, çeşitli pazarlama ve reklam faaliyetlerinde kullanabilmek ve bu kapsamda anlaşmalı kuruluşlar aracılığıyla elektronik ortamda ve/veya fiziki ortamda anketler düzenlemek,

- Hizmetlerimiz yönünden müşterilerin şikâyet ve tavsiyelerini değerlendirmek,

- Yasal sorumluluklarımızı yapmak ve ilgili mevzuattan doğan haklarımızı kullanmak.

Bilgilerinizin ne gibi amaçlarla toplandığı ve ne şekilde kullanacağımız hususunda yasal mevzuatın düzenlemesi durumunda daha net bir biçimde bilgilendirilirsiniz.

Üçüncü Taraf Çerezlerinin Reklam ve Yeniden Hedeflemede Kullanımı Hakkındaki Açıklamamız:

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde sizi hatırlayarak çevrimiçi deneyiminizi geliştirmek amacıyla “Çerezler” ve web işaretleri (beacon) gibi benzer teknolojiler vasıtasıyla kişisel verileriniz işlenmektedir.

Web sitemizde oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanmaktadır. Oturum kimliği çerezi, tarayıcınızı kapattığınızda sona erer. Kalıcı çerez ise sabit diskinizde uzun bir süre kalır. İnternet tarayıcınızın "yardım" dosyasında verilen talimatları izleyerek kalıcı çerezleri kaldırabilir ve hem oturum çerezlerini hem de kalıcı çerezleri reddedebilirsiniz. Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddederseniz, web sitesini, mobil uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz fakat web sitesinin, mobil uygulamanın tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir.

Web sitesinin mobil versiyonu-aplikasyonunun (akıllı cihaz uygulamasının) kullanıldığı hallerde üyelerin şirketimizin offline mağazaları ve bayilerinde mağazaları-reyonları ile içinde yer aldıkları yapıları-siteleri ziyaretlerine ve buralardan alışverişlerine dair her türlü kişisel olan-olmayan bilgiler de (konum verileri, incelenen ürünler ve alışveriş konusu ürün-tutar bilgileri dahil) cihazlarında ilgili fonksiyonlar açık ise bluetooth ve kablosuz ağ bağlantılarından uygun teknik yöntemler ile alınabilir, belirtilen çerçevede anılan şirketler ve kuruluşlarca yurt içinde ve/veya dışında işlenebilir, aktarılabilir. Veri işlenmesi sonucu elde edilen sonuçlar sadece SANaksesuar markalarında fiziki ve e-mağazalarındaki müşteri deneyimini iyileştirmek, promosyonel önerilerde bulunmak, kişiye özel kampanya ve ürün önerilerinin iletişiminde kullanılır.

Üyelerin belirtilen suretler ile bilgilenmeleri ve/veya taraflarına yapılan iletişimler, bilgilendirmeler, tanıtım ve reklamlar neticesi bir ürün/hizmet satın alması söz konusu olursa anılan işlem ayrıca ve kanuni usulünce yapılacak tüketici sözleşmesine tabidir. Tüketici sözleşmesi kendi şartlarında ve tarafları arasında uygulanır. Sitemizden alışverişlerinizde, her işlem sırasında göreceğiniz ön bilgilendirme formu-mesafeli satış sözleşmesi şartları geçerli olacaktır.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, kullanılan donanım ve yazılım, genel konum bilgisi, web sitemize ne zaman ve nasıl eriştiğiniz gibi kişisel verilerinizi kaydedebiliriz. Bu kişisel veriler, ilgilenebileceğiniz ürünleri sunmak, müşteri deneyimini geliştirmek, fiyatları belirlemek ve/veya sizleri mevcut kampanyalardan haberdar etmek amacıyla kullanılmaktadır.

Bizlerden e-posta yoluyla doğrudan pazarlama mesajı almayı tercih ettiyseniz doğrudan pazarlama materyallerine ilişkin kullanımınızı ve ilgi düzeyinizi belirlemek üzere piksel etiketleri veya linkler gibi teknolojiler de kullanabiliriz.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, bilgisayarınızın IP adresini otomatik olarak kaydetmekteyiz.

Ticari Elektronik İletiler Hakkındaki Açıklamamız:

Size doğrudan pazarlama yöntemleriyle (SMS, Telefon, e-posta, sosyal ağlar, posta v.b.) SANaksesuar’ın ürünleri ile kampanyaları için güncellemeler ve teklifler sunabiliriz.  Haliyle, ürün ve hizmetlerimizi belirlemek, isteklerinize uygun hale getirmek ve bir araya toplamak; fiyatları belirlemek ve ilginizi çekebilecek indirimler sunmamıza yardımcı olmak için tarafımıza verilmiş olan diğer kişisel verilerinizi kullanabiliriz.

E-posta, mesaj ya da diğer doğrudan pazarlama faaliyetleri kapsamında tarafınızla iletişime geçildiğinde size daima “ayrılma” seçeneği sunulur. Herhangi bir zamanda bizimle iletişime geçerek pazarlama tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz tarafımızca veya talebiniz halinde silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

Kişisel Verilerinizin Korunması Hakkında Açıklamamız:

Bu konudaki yükümlülüğümüzün bilincinde olarak veri gizliliğini konu alan uluslararası ve ulusal teknik standartlara uygun surette periyodik aralıklarda sızma testleri yaptırılmakta ve bu kapsamda veri işleme politikalarımızı her zaman güncellediğimizi bilginize sunarız.

Kişisel verileriniz SANaksesuar tarafından genel onay ve kabul gören Güvenli Soket Katmanı (SSL) kullanarak alınmakta ve izninize istinaden yine aynı güvenli ortam üzerinden paylaşılmaktadır. İzninize istinaden 3. kişilere veri aktarımı söz konusu olduğu durumlarda her türlü hukuki tedbir alınmaktadır. Kişisel verileri alan 3. kişilerin veri koruma politikalarından ve 3. kişinin sorumluluğunda meydana gelen ihlallerden SANaksesuar sorumlu değildir.

Bilgilerinize Erişme, Değiştirme ve İmha Talepleriniz Hakkında Açıklamamız:

KVKK’nun 4. maddesi uyarınca  kişisel verilerinizi doğru ve güncel olarak tutma yükümlülüğümüz bulunmaktadır. Bu kapsamda yürürlükteki mevzuattan doğan yükümlülüklerimizi yerine getirebilmemiz için sizlerin bizimle doğru ve güncel verilerinizi paylaşmanız gerekmektedir. Verilerinizin herhangi bir surette değişikliğe uğraması halinde iletişim kanallarından güncellemenizi rica ederiz. 

Ayrıca Kişisel Verileri Koruma Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca kendinizle ilgili;

- Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebilir,

- Topladığımız bilgilere ilişkin ayrıntıları talep edebilir,

- Bu bilgilerin ne amaçla toplandığını ve ne şekilde kullanıldığını, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenebilir veya

- Eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini, güncellenmesini isteyebilir

- Bilgilerin işlenmesini gerektiren sebepler ortadan kalktıysa aktarım yapılan üçüncü kişilere yapılacak bildirimleri de kapsayacak şekilde silinmesini isteyebilir

- Otomatik analiz aleyhinize bir sonuç doğuruyorsa, itiraz edebilirsiniz

- Kanuna aykırı olarak işleme halinde zarara uğramanız söz konusu olursa zararın giderilmesini talep edebilirsiniz.

Gizlilik Politikası’nda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Açıklamamız:

Gizlilik Politikası ihtiyaç olduğunda tek taraflı olarak tarafımızca değiştirilebilir. Gizlilik Politikası tarafımızca değiştirilerek güncellendiğinde web sitemizde duyurulacak ve yürürlüğe girecek olup, böyle bir durumda artık aramızda, değişen yeni hali geçerli olacaktır. Sizlerin bu değişiklikleri takip etme sorumluluğunuz bulunmaktadır.

Kişisel Verilerinizle İlgili Soru Sormak İster misiniz?

Bize kişisel verilerinizle ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için aşağıdaki e-posta adresinden dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

E-posta: info@sander.com.tr

İletişim Adresi: Mehmet Akif Mh. Petrol Yolu Cd. No:212 A, 34920 Sultanbeyli / İstanbul / Türkiye

Telefon numarası: 0850 255 39 55